Beatcrooks & DJ Baas | Olsterfeest 2018

Beatcrooks

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow.

Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

Momenteel zitten de Beatcrooks achter slot en grendel voor het witwassen van confetti… Maar zij mogen binnenkort op verlof, tijdens dit verlof crashen ze ieder dik festival!

Datum verlof: 14 september 2018
Locatie: Feesttent Olsterfeest, Olst

Met support van o.a. Stuk TV, Lange Frans, Bökkers, Dirtcaps en Kraantje Pappie, gaan deze gasten hard!

Bestel kaarten

DJ Baas

Achter de decks is deze man niet te stoppen en staat hij net zo lekker te viben als zijn publiek en dat werkt aanstekelijk! Deze BAAS van de club weet hoe hij zijn publiek moet bespelen.
Zijn sets zijn creatief en verrassend; R&B, Afro en Oldschool in een nieuw sausje zijn dé ingrediënten voor heupen in beweging. Zelf omschrijft hij het als een Sexy Turnup.

Na BAAS zijn succesvolle periode in de Aziatische Trapscene, waarin BAAS heeft mogen Touren door Indonesië en China is het tijd voor een nieuwe sound, een nieuwe BAAS…

Bestel kaarten