Dorpsdiner, modeshow en theater | Olsterfeest 2018

Dorpsdiner

We organiseren het dorpsdiner dit jaar voor de vijfde keer. Net als vorig jaar hebben de gasten de keuze: ze kunnen koken voor zichzelf en de gasten die ze meenemen. Of ze kunnen eten bij één van de andere tafels waar eten wordt bereid uit een andere cultuur.
Inwoners uit Olst gaan koken voor andere inwoners en daar kun je lekker van mee-eten tegen een vergoeding van € 10. Dus naast de formule van zelf je eten meenemen, kunnen ruim 40 eters (vol=vol) genieten van eten uit Bolivia, Japans/sushi, Indiaas en Pakistan.

Modeshow Olster ondernemers en optreden van de Zingende Badmutsen

Na afloop van het dorpsdiner is er in de feesttent aan de K. van Limburg Stirumstraat (bij de Watertoren) een modeshow en de zang- en theateract van De Zingende Badmutsen.
Om 20.00 uur wordt de rode loper uitgerold voor de Olster ondernemers op het gebied van mode. Om 20.00 uur verzorgen Haar & Beauty Huys, Santé Lingerie,’t Goed, Optiek Monique, Olsterhof, Nobach, Nouk & Lies,Naaiatelier Bandaris, Overkempe, De Wereldwinkel, Beautyleen en Bij de Buuren een wervelende modeshow. Naast kleding worden ook lingerie, brillen, riemen, tassen, sieraden en andere accessoires geshowd. Heb je geen zin in het Dorpsdiner, maar wel in theater en modeshow? Kom dan om 20 uur naar de feesttent. De toegang voor de modeshow en het theater is gratis.

Hoe werkt het?

Je vraagt iemand om met je mee te gaan naar het Dorpsdiner. In de feesttent staan de tafels en de stoelen in een sfeervolle omgeving klaar, zodat zo’n 10 tot 12 mensen per tafel samen hun zelfgemaakte maaltijd kunnen nuttigen. Delen en ruilen mag, maar is geen must.
De organisatie probeert warmhoudplaatjes te regelen, maar je kunt er voor de zekerheid zelf ook één meenemen. Ook staat er een magnetron om eten bij te warmen. Drinken hoef je niet mee te nemen. Dat kun je kopen in de feesttent. De toegang tot de tent is uiteraard gratis. Je betaalt alleen € 10 als je mee wilt eten aan een ‘tafel uit een andere cultuur’.
Vanaf 18.15 uur kun je binnenlopen met je gast en word je naar je tafel begeleid. Om 18.30 uur wordt het diner officieel geopend en kan de maaltijd beginnen. Om 20.00 uur wordt de rode loper uitgerold voor de Olster ondernemers op het gebied van mode en kan de modeshow beginnen. En of dat nog niet genoeg is,is er ook nog een optreden van de Zingende Badmutsen.

Aanmelden

Wil jij voor iemand wat koken en samen naar het Dorpsdiner komen? Voor de organisatie is het handig om te weten hoeveel tafels en stoelen er moeten worden klaargezet, dus meld je aan. Wil je mee-eten met één van de tafels met eten uit andere culturen? Daarvoor geldt: geef je snel op want vol=vol.

Boliviaans eten

Bolivia: Op aanvraag

Japans/sushi eten

Japan: Geen plekken beschikbaar

Indiaas eten

India: Geen plekken beschikbaar

Pakistaans eten

Pakistan: Geen plekken beschikbaar

Ik breng zelf eten mee

Knop werkt niet? Stuur een mail naar info@olsterfeest.nl en geef mee als onderwerp “Aanmelding mee-eten dorpsdiner” of “Aanmelding eten meenemen naar dorpsdiner

Niet eten, wel modeshow?

Heb je geen zin om mee te doen met het eten en wil je wel graag de modeshow zien en de zang- en theateracts van de zingende badmutsen? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom. Kom dan rond 19.45 uur naar de tent. De modeshow en het theaterprogramma starten om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Informatie

Hieronder vind je nog even de belangrijkste informatie op een rij:

  • Inloop dorpsdiner vanaf 18.15 uur
  • Je wordt naar je tafel begeleid
  • Toegang is gratis
  • Je kookt voor jezelf en je gast(en) of eet mee aan de tafel met eten uit een andere cultuur. Je betaalt dan een vergoeding van € 10 aan je gastheer/gastvrouw
  • Consumpties kunnen worden gekocht in de tent
  • Zelf dus geen drank meenemen
  • Start diner om 18.30 uur en eindigt om 19.45 uur
  • Start modeshow om 20.00 uur
  • Optreden van de zingende badmutsen