Dorpsdiner en modeshow een groot succes

Dorpsdiner en modeshow een groot succes
19 september 2015 Organisatie Olster Feest

Hartige taarten, gevulde courgettes, lekkere toetjes van frambozen, allerlei gerechten werden op de al mooi aangeklede tafels uitgestald, tijdens het tweede dorpsdiner op de donderdagavond van het Olsterfeest. Maar liefst 95 mensen kwamen samen naar de gezellig ingerichte tent om met elkaar te eten van de gerechten die ze zelf hadden gemaakt of, wat natuurlijk ook kon, hadden besteld bij een cateraar.

olsterdopsdiner 222

Tegen kwart voor acht kwamen veel mensen naar de tent, die benieuwd waren naar de modeshow in tweedehands kleding van Bij de Buuren en de aangekondigde metamorfoses. Net na achten werden alle aanwezigen verrast door ‘twee oude dametjes’ die met rollator binnenkwamen: het bleken de oprichters van Bij de Buuren te zijn, die speelden dat het 30 jaar later was. Zij blikten terug op de voorbije jaren en konden met tevredenheid terugkijken op wat zij hebben kunnen betekenen voor de mensen uit hun doelgroep: mensen met een minimum inkomen uit de gemeente Olst-Wijhe.

De aanwezigen waren verrast door de kwaliteit, de diversiteit en de lage prijzen van de kleding die de vijftien modellen showden. Het team van Haar en Beauty Huys heeft drie modellen een metamorfose gegeven. De kapsters en visagisten legden op het podium een laatste hand aan het kapsel en de make-up. De drie brildragende modellen kregen een gratis bril aangeboden door Optiek Monique.

Al tijdens de modeshow rook het in de tent naar balkenbrij en bloemen: iedereen kon bij de kramen van Lindes Hofje en Corrie en Ellis Lugtenberg proeven van bloemetjesthee, balkenbrij en voestworst. En dit ging nog door toen de Dorststreetband na afloop van de modeshow zorgde voor gezellige muziek, waarop ook ge-linedanst werd.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.