Feestlift

[et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”on” parallax=”off” parallax_method=”css” module_class=”Header_balk” background_image=”http://www.olsterfeest.nl/wp-content/uploads/2014/05/olst-skyline-website.png”][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.olsterfeest.nl/wp-content/uploads/2014/05/OlsterFeest-150-site.png” show_in_lightbox=”off” url=”http://www.olsterfeest.nl” url_new_window=”off” animation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_social_media_follow admin_label=”Social Media Follow” link_shape=”circle” background_layout=”dark” url_new_window=”on” follow_button=”off” module_class=”social_homepage”][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”http://www.facebook.nl/olsterfeest/” bg_color=”#73277e”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”twitter” url=”http://www.twitter.com/olsterfeest” bg_color=”#73277e”]Twitter[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”flikr” url=”https://www.flickr.com/photos/124972343@N05/” bg_color=”#73277e”]flikr[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”css” module_class=”Menu_balk”][et_pb_fullwidth_menu admin_label=”Fullwidth Menu” menu_id=”2″ background_color=”#73277e” background_layout=”dark” text_orientation=”left” module_class=”menubar” /][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” background_color=”#ffffff” inner_shadow=”on” parallax=”off” parallax_method=”css” module_class=”body” background_image=”http://www.olsterfeest.nl/wp-content/uploads/2014/05/crowd.jpg”][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Feestlift

Een wervelend optreden met één groot feest van herkenning!! Dat is waar FEESTLIFT voor staat.

FEESTLIFT weet precies waar het publiek op getrakteerd wil worden. Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, met uitstapjes naar Duitse schlagers en Engelse nummers. Het contact met het publiek is daarbij het belangrijkste. Stil staan is dan ook niet mogelijk bij deze heren.

Frank en Marco vormen samen FEESTLIFT. Frank heeft in diverse bands jarenlange ervaring opgedaan als leadzanger. Marco stond al bij diverse feesten op het podium met o.a. Nick & Simon, Peter Beense, Jan Keizer en Cor Bakker. In 2009 besloten ze om hun zangkwaliteiten te bundelen en verder te gaan als FEESTLIFT. Sindsdien hebben ze vele feesttenten, discotheken en cafés plat gekregen. Met hun onuitputtelijke enthousiasme zijn ze geworden tot één van de leukste feestacts van Nederland.

Maar niet alleen in Nederland kun je ze tegenkomen. In het wintersportseizoen zijn ze onder andere te vinden in Westendorf en Gerlos. Maar ook aan het Gardameer in Italië zijn ze in de zomer regelmatig te vinden. Daarnaast hebben ze in 2012 een aantal optredens verzorgd voor de Nederlandse militairen in Afghanistan.

Naast een grote verscheidenheid aan covers, brengt FEESTLIFT sinds 2011 ook eigen singles uit die door de verschillende radiostations uitstekend worden opgepakt.  De productie van deze singles is in handen van niemand minder dan Edwin van Hoevelaak.

Eind 2014 was het tijd voor verandering en dus….. FEESTLIFT 2.0! Dit resulteerde in de apresski single ‘Vol gas!!’ die de heren in eigen beheer hebben uitgebracht.

De kaartjes voor het OlsterFeest op 19 september kosten 10 euro en zijn vanaf 7 september te koop bij de Multimate, De Meente 20 ,bij de Santekraam, H. Droststraat 44 in Olst en bij Eet Tapperij Bijsterbosch / Camping “De Stuurmanskolk” in Welsum.

 

Lees meer over Feestlift

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.olsterfeest.nl/wp-content/uploads/2015/07/Feestlift-500px.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”right” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off” background_color=”#444444″ inner_shadow=”on” parallax=”off” parallax_method=”css” module_class=”Footer”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”dark” text_orientation=”center”]

Design by    OlsterFeest
Powered by WordPress

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_cta admin_label=”Call To Action” button_url=”http://www.olsterfeest.nl/vrienden-van-het-olsterfeest/” button_text=”Word vriend!” use_background_color=”on” background_color=”#73277e” background_layout=”dark” text_orientation=”center” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_countdown_timer admin_label=”Countdown Timer” title=”Countdown 2 party” date_time=”09/17/2015 00:00″ background_layout=”dark” use_background_color=”off” background_color=”#74277f” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]