Informatie wielertocht Olster Feest

Informatie wielertocht Olster Feest
24 juli 2017 Organisatie Olster Feest

OWsome bikers, wielervereniging IJsselland is een van de jongste verenigingen in de gemeente Olst-Wijhe (OW). De vereniging is midden vorig jaar opgericht om o.a. de groene MTB IJssellandroute te onderhouden en natuurlijk ook om mountainbiketochten te organiseren. Maar OWsome bikers wil als wielervereniging meer binnen de gemeente betekenen en organiseert daarom tijdens het Olsterfeest een wielertoertocht voor wielrenners. Een parcours over de weg en vooral voor wielrenners geschikt, maar natuurlijk zijn ook enthousiastelingen op de MTB van harte uitgenodigd om mee te fietsen.

De mogelijke afstanden zijn 75 en 100 km. Voor de dames een tocht van 50 km.

Op zondag 17 september wordt er, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, tussen 10:30 en 11:00 uur in 1 of 2 groepen gestart. Samen uit samen thuis is het motto van de toertocht.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@owsomebikers.nl. Op de dag zelf kun je je ook nog inschrijven vanaf 09:30 uur.

OWsome bikers hoopt jullie allemaal op zondag de 17e te verwelkomen voor een geweldige toerrit waarbij de inwendige mens ook niet vergeten wordt. De kosten bedragen € 7,50 (inclusief koffie, cake en onderweg een lunch bij eettapperij Bijsterbosch ).

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.