Vrijdag

Kindermiddag

Op vrijdagmiddag 15 september vanaf 14:30 uur organiseren we voor alle kinderen in Olst een gezellige middag in de grote tent. De middag staat in het teken van circus en er zijn veel verschillende activiteiten om aan mee te doen. Dit jaar komt bijvoorbeeld het jeugdcircus Pavarini uit Zwolle naar Olst met verschillende jongleer en balanceer spelletjes voor de kinderen. Ook is er een workshop van de Olster Harmonie en kan er geschminkt worden. In totaal zijn er wel 10 verschillende activiteiten waaraan kinderen van 4-11 jaar mee kunnen doen. De toegang is gratis en ouders mogen meekomen!



Pubquiz

Ook in Olst kunnen we natuurlijk niet achterblijven.. Op de vrijdagavond geven ook wij ons bloot aan de welbekende pubquiz! Om het weekend goed in te luiden kunnen onze teams, onder het genot van een verfrissend drankje, onderling de strijd aan gaan in verschillende rondes over diverse (algemeen bekende) onderwerpen. Klaar om te laten zien wat jullie in huis hebben? Geef je dan nu op! Wie weet gaat jouw team er dan wel met de spectaculaire hoofdprijs vandoor…

 

Uiteraard is er na het hersenkraken tijdens de pubquiz, ook weer tijd voor ontspanning. Blijf dus zeker nog even hangen!

 

Inloop           : 19.30 uur

Start                : 20.30 uur

Aanmelden : Via opgave@olsterfeest.nl

Kosten           : €7,50 per persoon of 1 tafel (met maximaal 8 personen) €50,-

 



Vanaf 22.00 uur DJ