Vrijdag

Kindermiddag

Gezellige kindermiddag met als thema Coole Gasten!

Vanaf 14:00 uur in de feesttent. De entree is gratis.

 

Coole Gasten tijdens de kindermiddag Olsterfeest

 

Vind jij het leuk om je te laten schminken, broodjes te bakken, je eigen toetje te maken en een ICE ACT of Bike Trial mee te maken? Kom dan op vrijdagmiddag 16 september naar de feesttent in Olst. Van 14:00 tot 17:00 uur is er van alles te beleven voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

Stichting Olsterfeest heeft dit jaar extra uitgepakt met super coole gasten (zoals de ICE-act man en de Bike Trial show ). Ook is er een volleybal clinic voor de kleintjes. En voor kinderen die graag muziek maken is er een workshop kennis waarin ze kennis kunnen maken met de Olster Harmonie.

 

Moeders, vader, opa’s en oma’s zijn trouwens van harte welkom op het terras bij de feesttent om een drankje te komen drinken.

We denken dat het een super coole en gezellige middag gaat worden!Filmdiner

Op vrijdag 16 september opent het NUT het nieuwe seizoen met het traditionele 3 gangen filmdiner in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, 8121 CM Olst.

Vertoont wordt de film Antoinette dans les Cévennes, met vooraf een voorgerecht, tijdens de pauze – halverwege de film - het hoofdgerecht, en na afloop van de film het nagerecht. Het diner wordt verzorgd door Eetkamer ‘Hier is ut’. Het verrassingsmenu is geïnspireerd op de film. Eventuele dieetwensen gaarne zelf doorgeven aan de Eetkamer (0570-683935).

 

De zaal is open om 18.30 uur, het programma start om 19.00 uur.

Antoinette dans les Cévennes is een zonnige, Franse komedie met een glansrol voor Laure Calamy. In de prachtige bergen komt Antoinette zichzelf tegen. Herkenbaar, wrang en hilarisch tegelijk. Antoinette is een schooljuf die uitkijkt naar de geplande romantische week met haar geheime minnaar Vladimir. Hij laat het echter plotseling afweten omdat zijn vrouw een wandelvakantie heeft geboekt in het nationaal park van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Antoinette denkt niet lang na en besluit haar geliefde achterna te reizen. Onvoorbereid op een wandeltocht gaan is echter niet zo verstandig. Maar wel aanleiding tot mooie ontmoetingen, lekker eten en schitterende natuur. Een hoofdrol in de film is weggelegd voor Patrick, de koppige ezel die Antoinette vergezelt op haar bijzondere avontuur.

Franse komedie, 2020, regie: Caroline Vignal, met o.a. Laure Calamy, Benjamin Lavernhe en Olivia Côte, 97 minuten, Ned. ondertiteld.

 

Filmhuis Olst is een activiteit van het NUT.

Kaarten voor film incl. het diner zijn via onze website te koop: www.nutolstdeventer.nl

 

Nutleden betalen € 27,50; voor niet-leden is de prijs € 32,50. De kaartverkoop voor Nutleden start op 22 augustus, voor niet-leden op 5 september.Bier- en wijnproeverij

Bierproeverij
Op vrijdag 16 september organiseert de Dom uw topSlijter i.s.m. biersommelier Eddy van de Ploeg een bierproeverij. Tijdens deze proeverij leert u over bier en maakt u kennis met verschillende bierstijlen. U kunt rekenen op een gezellige, smaakvolle en leerzame avond.

 

Datum: 16 september

Locatie: tent Olsterfeest

Tijd: 19:30 (inloop vanaf 19:15)

Prijs: €15

Kaartverkoop via www.olsterfeest.nl

Wijnproeverij

Op vrijdag 16 september nemen Annet van de Dom úw topSlijter en Laura van Wijn&Reizen u mee “op reis naar verschillende wijngebieden in Europa”

Tijdens deze avond waant u zich even op vakantie wanneer u kennismaakt met 3 prachtige wijnregio’s en heerlijke wijnen.

 

Datum: 16 september

Locatie: tent Olsterfeest

Tijd: 19:30 (inloop vanaf 19:15)

Prijs: €15

Kaarten verkrijgbaar via het Olsterfeest!Vanaf 21.00 uur DJ Wesley

Vanaf 23.00 uur Rhandy Bishop