Donderdag

DORPSDINER OLSTER HORECA

Op de donderdagavond van het Olsterfeest is ook dit jaar het traditionele dorpsdiner. Het dorpsdiner start om 18.00 uur in de feesttent. Het eten wordt verzorgd door verschillende horecagelegenheden. Daarnaast is er akoestische live muziek aanwezig van Mixed Sound! Vergeet je dus niet van tevoren even op te geven! 

 

Inschrijven : Via de website

Kosten          : €12,50Modeshow

19.30 uur

 

Om 19.30 uur wordt de rode loper uitgerold voor de Olster ondernemers op het gebied van mode en start een wervelende modeshow. Naast kleding worden ook lingerie, brillen, riemen, tassen, sieraden en andere accessoires geshowd. De modeshow is gratis dus loop vanaf 19.15 uur gerust binnen.DJ DANIQUE KERKDIJK

21.30 uur

 

Olst kent natuurlijk meerdere talenten. Zo heeft ons prachtige dorp ook een heuse voetbalster grootgebracht. Je kan Danique Kerkdijk kennen van het Nederlandse dames voetbalelftal. Naast dat Danique een balletje kan trappen, weet zij ook hoe je een plaatje kan draaien. Wij kunnen met trots vertellen dat zij dit op de donderdagavond bij ons zal komen doen. Kom jij ook meegenieten van dit grote talent? Dan zien we je op donderdagavond!