Zondag

Kerkdienst in de tent

09.30 uur

 

De gezamenlijke kerken van Olst en Boskamp gaan dit jaar weer een oecumenische kerkdienst in de feesttent houden tijdens het Olsterfeest. Iedereen is in deze bijzondere viering weer van harte welkom! Daarna staat de koffie voor jullie klaar.Brommertoertocht

10:00 uur

Staat de brommer in de schuur weg te stoffen, dan is dit het perfecte moment om hem weer even tevoorschijn te toveren! Ook dit jaar kan er weer meegedaan worden aan een mooie tocht. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en lunch, dus meld je snel aan!

Startlocatie : Bij de feesttent

Kosten           : €10,00

 IJsselrit met klassieke auto’s

Tijdens het Olsterfeest wordt op zondag 17 september weer de jaarlijkse IJsselrit gereden. De rit gaat door het Sallandse land en is voor auto’s van voor 1990. De opstelling van de voertuigen is weer in het Olsterhofpark en begint vanaf 10.00 uur. Het vertrek zal om 12.00 uur zijn.

 

De muzikale inbreng wordt verzorgd door Rinus, jaren 60-70 muziek.

De Olsterharmonie met Big Band muziek. The Shots, een rock en roll band met zangeres Mirthe. Vanaf 15.00 uur komen de Oldtimers weer terug van de rit en stellen zich weer op in het park.

 

In het park zullen weer een aantal kramen aanwezig zijn met vintage producten, demonstraties, etenswaren en is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het grote terras bij de Olsterhof.

 

Klik hier voor meer info en aanmelden!Darttoernooi

12.00 uur

 

Ook dit jaar wordt er weer een darttoernooi georganiseerd tijdens het Olsterfeest. Heb jij een strakke hand en gooi je precies in de Bulls eye? Geef je dan snel op!

Opgeven kan via opgave@olsterfeest.nl Bierproeverij

13.30 uur

 

Ben jij een echte fijnproever en hou jij wel van een lekker biertje? Dan is de bierproeverij het perfecte moment om samen met je mede fijnproevers te genieten van alle lekkere biertjes die de Dom Olst speciaal voor jullie heeft uitgezocht!

 

Opgeven kan via opgave@olsterfeest.nl Vanaf 13.30 uur Springkussen


LIVE BANDS

14.00 uur

 

Om extra variatie te creëren in ons programma, zal de zondagmiddag ingevuld worden door het talent uit ons eigen mooie dorp. Onder het genot van een drankje kan een ieder, van jong tot oud, hier genieten van onze eigen bands. De middag zal ingevuld worden door: LOUDER, BACK 2 BACK en SWEATSHIRTS. Zijn deze bands al bij jou bekend? Zo niet, nodigen wij je zeker uit om ze te leren kennen! Sta jij tijdens hun optredens al wel lange tijd vooraan? Dan ben je natuurlijk al vanzelfsprekend van de partij ;)